lördag 2 juni 2012

Sorgeperiod!

Jag ligger på golvet för sista gången. Allt är tomt, det känns tomt.
Det finns så många minnen i den här lägenheten, min första lägenhet. Sovrummet jag är så nöjd med, vardagsrummet där jag och Anton låg på golvet när jag frågade om han ville flytta in med mig. Köket där jag lagat så många nya och spännande rätter. Hallen som blev så fin när Anton lade in nytt golv. Toaletten som fick ett sådant lyft med ny färg på väggarna och med små kattspår på kaklet.

Nu ska någon annan flytta in här och skaffa egna minnen. En kvinna med katter, det kan väl inte gå fel?

Jag hoppas att det inte kommer kännas alltför jobbigt att gå förbi vår gamla dörr och gå resterande 56 trappsteg upp till vår nya dörr. Just nu känns det sorgset, men det är för att jag har så svårt att skiljas från saker och ting. Den här flytten är nog bra för mig!

Nu ska jag lämna den gamla lägenheten och gå upp till Anton i den nya. Där ska vi skaffa nya härliga minnen med massor av kärlek, spännande maträtter, vinkvällar på balkongen och större ytor.
Jag kommer säkerligen trivas bra där när vi har målat om, lagt nya golv och kommit i ordning ordentligt. Kanske bättre än i den gamla?
Det blir vad man gör det till, fantastiskt!

Nu får min sorgeperiod vara över, nu ska jag se framåt. Istället för att tänka "sista gången vi..." så ska jag tänka "första gången vi...".
Det här blir fantastiskt!
Om 45 minuter lämnar vi nycklarna!

1 kommentar:

Walle sa...

Men tänk va fint och bra det blir i den nya lägenheten nu då! :)

Kommer förbi någon dag och kollar! :)