onsdag 11 april 2012

Pasta med krämig kyckling-och ädelostsås

Dagens middag blev pasta med en krämig kyckling- och ädelostsås.
Ädelost och kyckling är en supergod kombination, blir riktigt bra smak.
Den här rätten kan ändras och kombineras i det oändliga, man tar vad man har i kylskåpet så blir det (oftast) bra.

Pasta med krämig kyckling- och ädelostsås
4 port

spaghetti
1 stor kycklingfilé
1pkt bacon
1 gul lök
ca 10cm purjolök
½ gul paprika
3-4 champinjoner
ca 70g ädelost
2,5dl matlagningsgrädde
salt
peppar

Koka spaghettin.
Skär kycklingen i små tärningar och stek dem i en stekpanna. Tillsätt lök, purjo och bacon.
När köttet börjar bli klart, skär paprika och champinjoner i mindre bitar och lägg ner detta i stekpannan.
Smula sönder ädelosten över stekpannan och häll i matlagningsgrädden.
Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar.
Servera med rykande het pasta!



Smaklig måltid!
Alexandra Lindgren

Inga kommentarer: