fredag 10 maj 2013

Blomstervagn

De förra ägarna av huset lämnade kvar en gammal vagn som de hade hittat. Anton och jag planerade att slänga den, men mina föräldrar sa stopp. Jag kan förstå dem!

Idag har jag varit på både granngården och Kjelles och inhandlat diverse växter. Tanken är att vagnen ska bli en liten örtträdgård med inslag av gula och vita blomster. Den stora delen av vagnen behöver jag hjälp av Anton att fylla, men den lilla delen har jag planterat. Murgröna och buxbom pryder väldigt fint om ni frågar mig.


Jag älskar detaljen "1842" på baksidan av vagnen. Tyvärr kan man inte riktigt se vad det står mer, men årtalet är fantastiskt. Tänk att någon förr i tiden har använt den här vagnen. Kanske var det till ett brudfölje? Eller en simpel bondes skörd? Ja, jag vet inte vad den användes till då, men nu ska den bli en köksträdgård. Härligt!


Nu längtar jag efter att få färdigställa den. Några veckors semester skulle minsann inte sitta helt fel nu. Mycket som man vill dona med både inomhus och utomhus. Livet som husägare levererar!


Alexandra Lindgren

1 kommentar:

Anonym sa...

Det artar sig. Fortsätt så o den blir precis så fin som vi trodde när ni ville slänga den. Kram Moran