torsdag 23 februari 2012

Beroendeframkallande appar

Sedan jag fick min iPhone har jag blivit lite utav ett appfreak. Då pratar vi inte så mycket om intressanta eller livsnödvändiga(knappt ens normala) appar. Vi pratar om helt onödiga sådana som inte fyller någon funktion mer än att vara tidsfördriv.

Zoo story och Pet shop story där man ska mata djur, avla dem och se till så de har det bra. Ungefär som farmville på Facebook eller, för all del, som en tamagochi man hade när man var barn. Krävande och beroendeframkallande.

Draw some är en app som fungerar på samma sätt som "skissa och gissa".
Man spelar då mot folk i hela världen och det är förvisso lite småroligt.
Tyvärr så är det lite fel ibland, hur ska. min motspelare kunna gissa på att det är ett "palmtree" jag har ritat när dessa bokstäver inte ens finns att välja på? :)


Vad har du för onödiga appar?

1 kommentar:

Andreas sa...

Jag har den här appen där man kan betala sina efakturor direkt i mobilen. Alltså, jag är typ helt beroende!!! Varenda månad så liksom ba måste jag starta den, typ som ett behov!!! Och liksom ba betala räkningarna!!! Sedan när de är betalda får jag liksom värsta abstinensen och liksom ba väntar tills nästa månad! Rekommenderar den starkt! Sök på swedbank och du hittar den typ!!

Bror